A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 4. rész - Jó lenne szopni a drágámat, de nem megy

Szavazás átlaga: 7.87 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 9.
Hossz: 20 819 karakter
Elolvasva: 990 alkalommal
Éva imádta a kávéivásnak ezt a módját. Viktor a napozópadon ült, kezében egy csésze majdnem forró olasz presszókávéval, egy kortynyit a szájába vett, az ölében a farkán ülő felesége előrehajolt a szájáig, miközben a farok félig kicsúszott, és a férje a nyitott ajkai közé csurgatta a kávét. Miközben lenyelte, visszatért ülő helyzetébe, és újra tövig nyársalta fel magát. Ezt még háromszor megismételték, mire a kávé elfogyott. Most a nő rátámaszkodott a férfi mellkasára, mindkét keze hüvelyk és mutató ujja közé csippentette a borsónyi mellbimbót, dörzsölte, csavargatta. Ezzel egyidőben liftezett a keményen álló hímvesszőn, ami teljesen kitöltötte punciját, és hamar az elélvezés küszöbére juttatta. Zihált, nyögött, a lábai remegtek. Viktor tudta mit kell tennie, jól összeszokott pár voltak. Belemarkolt a mellébe, alaposan meggyúrta, majd a bimbóját csipkedte, csavargatta az egyre gyorsabban lovagoló neje mellébe, aki hangosan felvisítva fogadta a testén átviharzó orgazmusát. Ráborult férjére, két három perc kellett, amíg megnyugodott, majd – megyek a tejszínért – felkiáltással a férfi két lába közé kuporodott, tövig benyelte annak farkát, és vad bólogatásokkal szopta egyre gyorsuló ütemben. Érezte a lágyék remegésén a tejszín elkészült, félig kiengedte az adagolót a szájából, és élvezte, ahogy egymás után spriccel, teletömve a száját. Az utolsó spricc után lehúzta róla a fejét, nyitott szájában megmutatta a még mindig lihegő férjének a tejszínadagot, majd egyetlen nyeléssel eltüntette.  
– Igaz, így nem pont olyan, mintha a kávéval nyeltem volna, de majd ott bent összekeveredik – mondta Éva nevetve, majd odabújt párja mellé és összeölelkezve nyúltak el a napozópadon.
*******
Amikor megérkezett a rendelőbe, Judittól kért egy kávét, és a mai beteg adatait. Hamarosan ott gőzölgött előtte, és miközben itta, tanulmányozta a beteg, Kozákné, Kiss Emília lapját. Fiatal nő, aki szeretné a férjét orális örömökben részesíteni, de amikor a szájához ér a farka, azonnal hányingere lesz, és a legtöbbször hány is. Biztos volt benne, hogy valamikor korábban egy szopásnál valami trauma érte, amikor hányt is. Ez elraktározódott benne, és mint egy rossz reflex, ha a szájához ér a fasz, azonnal hányingert vált ki. Ha sikerül megtalálni az kiváltó okot, akkor azt mélyen a tudatában elrejtve sikerülhet megszüntetni a hányást kiváltó reflexiót.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.87 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. május 13. 04:37
#10
Sok minden valóságban meg is történik párokkal.
1
Éva596
2024. május 11. 18:13
#9
Valóban két síkon fut a történet. Az egyik Éva tanulmányai és a rendelő megnyitása. A másik a házassága Viktorral, ami évekkel későbbi, mint a praxisa megkezdése, hiszen amikor megismerkednek, úgy mutatkozik be, hogy jól működő rendelője van. Kísérleteztünk ezzel, és az olvasók bölcsessége, hogy jól fogadták, senkit sem zavart az időben ugrálás.
3
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 11. 16:59-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 11. 18:09
#8
Tudom, a valóságot hiányolod, mint azt egy másik résznél írtad. Ezen az oldalon valóságot keresni, várni - bár férfi vagy - de leányálom. Az itteni történetek 95 %-a fantázia, semmi köze a valósághoz, a fennmaradó 5 % meg azért igaz, mert az írók is emberek, és néha szexelnek, tehát ha szexről írnak, ha nem is úgy, de csinálják. 
Próbálkoztunk egy új formával, és az olvasók nem fogadták rosszul, és ha azért figyelmesen olvastad a történeteket olyan szexuális problémákat vettünk bele a történeteinkbe, amivel a való életben is lehet találkozni. Hogy ezekre az általunk írt megoldás használható-e nem tudom, de bízom benne, hogy valamilyen formában igen.
Sajnáljuk, hogy neked nem tetszik, de nem lehet mindig mindenkinek megfelelni. És köszönjük, hogy azért elolvastad, és vetted a fáradtságot, hogy írj nekünk.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. május 9. 21:02-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 11. 16:59
#7
Érdekes ez az időben lépkedés. Nem szokványos, mint ahogyan az eddigi írásaitok sem azok. A gyógyítás eléggé sajátságos, de úgy látom sikeres. Jó olvasni olyan történeteket, amik kitűnnek a tömegből.
2
Andreas6
2024. május 9. 21:02
#6
Bár kedvelem a szerzőpáros mindkét tagját, de legnagyobb sajnálatomra ez a sorozat nálam nem nyerő.
4
Andreas6
2024. május 9. 21:02
#5
Bár kedvelem a szerzőpáros mindkét tagját, de legnagyobb sajnálatomra ez a sorozat nálam nem nyerő.
3
kivancsifancsi
2024. május 9. 10:12
#4
Tetszett ez is, a színvonal maradt és a változatosság kedvéért a doktornő is Nő lévén neki is vannak szükségletei. Természetes várom a további részeket.
1
kaliban
2024. május 9. 09:26
#3
Ebben most nem is annyira a kezelés volt az izgi, hanem a reggeli kávézás és Tamás felkészítése. Nekem nagyon tetszett. Várom a visegrádi fejleményeket és a következő pácienst. Szép volt lányok!
1
sztbali
2024. május 9. 01:03
#2
Ez a rész egy picit rövidebb tartalmilag, de ezek azok amelyek leginkább színesítik a sorozatot.
2
T
Törté-Net
2024. május 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1